Kрум Дончев: БСП е консолидирана и готова да се изправи срещу срутището ГЕРБ на изборите

Фев 26, 2021 Новини БСП в медиите 0 1522

В листите на БСП преобладават експерти с решения за проблемите на България

"През последните четири години БСП последователно посочва основните проблеми в държавата и чрез нашата платформа сме готови да насочим усилията си за тяхното решаване. Затова в листите на БСП преобладават експерти с решения именно за конкретните проблеми". Това каза водачът на листата на БСП в Габрово Крум Дончев пред Bulgaria On Air.

 По думите на Крум Дончев в гражданската квота на БСП има хора с изключителен авторитет и потенциал. Той даде за пример листата, която води в Габрово, като в нея открои младия икономист Диан Русанов. "Освен него в габровската листа имаме опитни парламентаристи, учители, както и хора, които са много активни в социалната сфера", отбеляза Дончев.

 Като приоритети пред БСП той посочи справянето със социално-икономическата криза, кризата в здравеопазването и корупцията.

 "На социално-икономическата криза гледаме и през призмата на демографската криза и социалните неравенства. Един от инструментите, които предлагаме за справянето с тях, е въвеждането на семейно подоходно облагане", обясни социалистът.

 "БСП е консолидирана и готова за парламентарните избори. Ние сме първата партия с готова програма и сме в очакване на големия сблъсък със срутището ГЕРБ", категоричен бе Крум Дончев в предаването "Денят On Air".