Крум Дончев: Листата на „БСП за България“ за област Габрово е изпълнена с енергия, младост, опит и професионализъм

Мар 16, 2021 ГАБРОВО Новини Избори 0 1052

16.03.2021 г.

Млади, амбицирани и мотивирани – кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ за Гарбровски избирател район откриха предизборната кампания в Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново през изминалата седмица.

„Вярвам, че силният тласък чрез единство ще ни осигури обществена подкрепа, която е необходима за спечелването на изборите. Листата ни за област Габрово е изпълнена с енергия, младост, опит и професионализъм. За мен е истинска чест и огромно удоволствие да застана рамо до рамо с изключителен отбор от хора, които изпъкват със своя житейски опит, професионален потенциал и непримирим дух. Получавам доверие да съм водач на регион, в който винаги съм посрещан изключително топло и приятелски. Габрово е родният град на човека, който ми даде  желанието за състезание и устрема към победата, легендарният Илия Чубриков“, заяви водачът на листата Крум Дончев на откриване на предизборната кампания в областта.

Той подчерта, че програмата на БСП е създадена според нуждите за развитие на България, а именно - социална политика чрез икономически подем с грижа за хората.

„Искаме доверието и подкрепата на хората, за да направим възможна така желаната от всички ни промяна, защото аз искрено вярвам, че ние, българите, го заслужаваме“,  категоричен бе Дончев.

„Листата на коалиция “БСП за България” в Габровска област се отличава с професионализма, енергията и силната мотивация на участниците в нея. Да бъда народен представител е отговорността, чрез която моите съграждани показват своето доверие в мен. Да служа за добруването на Габрово е моята кауза и винаги ще бъде“, каза втората в листата инж. Кристина Сидорова.

Откриването на кампанията в Габрово се състоя в центъра на града, където се намира новият офис на БСП. Кандидатите за народни представители разговаряха с граждани и журналисти.

„Щастлив съм, че чрез участието ми в тази листа, имам възможността да представлявам всички хора от област Габрово, които са надпартийни в своите разбирания, но същевременно търсят представителство в новия парламент. С натрупаните опит и знания, искам да допринеса за икономическото развитие на областта, което е жизнено важно точно в този момент на криза.“, сподели Диан Русанов.

Началото на кампанията в Севлиево бе дадено в парк „Черничките“, пред паметника на Братската могила, символ на борбеност, непримиримост, доблест и кураж. Въпреки снегът, вятърът и студеното време, кандидат-депутатите казаха – „нашата листа е изпълнена с дух, с желание, с мотивация и силна енергия за промяна. Нека всички заедно да го направим!“

„Като човек, който от ранна възраст е свързан лично и професионално със земеделската дейност, аз се чувствам дълбоко ангажиран с осигуряването на безопасни и достъпни храни за нашите граждани и на приемлив жизнен стандарт за нашите земеделски стопани. Вярвам, че можем заедно с жителите на Област Габрово да работим за нейния просперитет“, каза Станимир Стойчев.

С народни танци и изпълнение на песента „Моя страна, моя България...“ стартира кампанията в Дряново. Минути след това се появи местен поет в читалище „Развитие“, който връчи стихотворение на водача на листата Крум Дончев с думите „Ний лошото ще забравим, животът ще продължи“.

„Ще работя за развитие на по-малките общини, подобряване на образователната среда, подобряване на туристическата инфраструктура и ресурси, както и за цялостно повишаване на качеството на живот в областта, защото искрено вярвам, че ние - хората от Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна, го заслужаваме.“, коментира Десислава Симеонова.

Старт на кампанията в Трявна започна с закичване на листо от рисуван бръшлян за всички кандидати за народни представители, ръчна изработка от Диляна Митева, също кандидат от листата на левицата. „Моята мисия и цел е социално-отговорната държава, държава на активни, предприемчиви, образовани и отговорни хора. Всички ние сме обединени в едно единствено нещо и то е борбата за по-добър живот, за повече възможности пред младите, за една силна и изпълнена със самочувствие България. Ще насоча умения и усилия, за да помогна на Трявна и областта за отключване потенциала на малките населени места и общини“.

„Ние сме готови и силно мотивирани да покажем, че пътят, по който всички ние тръгваме, е именно този, който трябва да следваме - за една чиста, икономически силна и социално-справедлива България.“ – коментира едно от най-младите попълнения в листата Желязко Великов.

„Един от основните приоритети за мен е развитието на силна и независима икономика, възстановяване на традиционното българско производство и създаване на една чисто нормална работна среда за развитието на частния сектор.“ – сподели Ваня Колева.