БСП регистрира листите си в Пловдив-област, Разград и Габрово

30.08.2022 г.

Депутати, печелили доверието на избирателите в региона на няколко вота, управленци с опит, млади хора и силно представителство на общините – това е листата с кандидати за народни представители за 17 МИР Пловдив-област, която регистриха водачът Веска Ненчева, вторият Манол Генов и областният председател д-р Емил Караиванов .

„Тръгваме със самочувствие и доверие от страна на хората и ще гоним първи позиции. Ние сме един отбор, като всеки един от листата на БСП в Пловдив област е доказан професионалист в общината си, в това число младите и мотивирани хора, които сме включили“, каза Ненчева.

„Коалиция “БСП за България” регистрира млада и обновена листа в Разград. Четирима юристи, финансист,  IT-специалист, инженер и студент ще се борят за подкрепата на жителите на област Разград - млади хора, местни и познати на населението, специалисти в своите области.

“БСП беше стабилността в това управление. Добрите резултати на това правителство бяха именно в сферите, в които БСП имаше свои представители. Не случайно социалният стълб от мерки, които БСП наложи и реализира, бяха единствените, които се приеха от всички коалиционни партньори и дори от опозицията.Нашата амбиция е това да продължи и в следващото управление и незабавно да бъдат въведени мерки, които да помогнат на хората и предприемачите да посрещнат идващата тежка зима. Ние смятаме, че в последните няколко години Област Разград е не добре представена в Народното събрание и народните избраници не успяха да отстоят позиции и да намерят решение на проблемите на гражданите.”, заяви Добрин Добрев, водач на листата на “БСП за България” в 18 МИР - Разград.

Коалиция "БСП за България" регистрира в Районната избирателна комисия в Габрово пълна осемчленна листа кандидати за народни представители за предсрочния вот на 2 октомври.

“Всички са доказани професионалисти, трудолюбиви, честни и почтени хора, с опит в местното самоуправление – четирима общински съветници и един кмет, готови да работят за област Габрово”, коментира водачът Валери Митов след регистрацията.

Валери Митов е роден в Габрово. Висшето си образование завършва в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, специалност „Бизнес информационни технологии” – бакалавъри „Бизнес информатика с английски език” – магистър. Член на Националния съвет на БСП и областен председател на БСП-Габрово.