БСП-Севлиево: Общински фонд да подпомага лечението на нуждаещи се севлиевци

Янр 26, 2024 ГАБРОВО Новини БСП 0 900

Демографията е приоритет за нас – внасяме пакет от предложения в бюджета за 2024 г., сред които еднократна помощ при раждане на дете, заяви Станимир Стойчев

„БСП в Севлиево подготви пакет от социални мерки в подкрепа на жителите на общината. По време на провелото се публично обсъждане за парите на Севлиево през 2024 година групата общински съветници от БСП предложихме отпускането на еднократна финансова помощ за новородено или осиновено дете в община Севлиево,както и създаването на Общински солидарен фонд за подпомагане лечението на жители от общината”.

Това съобщи за „Дума” председателят на групата общински съветници на „БСП за България” и местен лидер на социалистите Станамир Стойчев.

„С приемането на тези наши предложения вярваме, че Севлиево ще направи крачка напред в развитието. Вярваме, че демографията трябва и е основният приоритет, тъй като хората са тези, които определят една община, а не територията й”, заявиха социалистите.

Продължаваме работата си като социалната партия на България –последователно да отстояваме политики в подкрепа на хората в Севлиево, каза още Станимир Стойчев.