Кирил Добрев поздрави учителите от област Габрово

Май 24, 2015 ГАБРОВО Новини БСП 0 1901

          ”Уважаеми учители, 24-ти май отново е повод да признаем, че сме Ви длъжници – длъжници, заради нелеките условия, в които работите, заради закъснялото или недостатъчно уважение

          ”Уважаеми учители, 24-ти май отново е повод да признаем, че сме Ви длъжници – длъжници, заради нелеките условия, в които работите, заради закъснялото или недостатъчно уважение. Вие сте специални не само на този ден, защото професията Ви изисква да давате не само знания, но и сърце”. Това се казва в поздравителен адрес на народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев до учителите от област Габрово. Той пише още, че преподавателите са специални и, защото в тяхната класна стая стои бъдещето на страната ни – бъдещите лекари, инженери, учители, лидери на България. ”Пожелавам Ви да посрещнете празника със самочувствие и по-често да виждате обичта и признанието в очите на учениците си и техните родители”, се казва още в адреса.

          На учениците Кирил Добрев пожела любопитство, ентусиазъм и трудолюбие, защото “успехът обича смелите, но и трудолюбиви хора”.

В поздравителния си адрес депутатът от левицата се обръща и към гражданите от област Габрово: “Днес всички имаме повод за гордост и самочувствие, защото и ”ний сме дали нещо на света и на вси славяни, книги да четат”. Пожелавам Ви на този ден да забравим за разделението и проблемите, да се почувстваме горди потомци на славно минало, да пазим традицията и българщината”.