Кирил Добрев провери на място ремонта на пътя Агатово-Крамолин

Парите са отпуснати от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, след двукратно настояване от страна на депутата

Днес народният представител Кирил Добрев е в общината, за да провери лично изпълнението на ремонтните работи в участъка Агатово – Крамолин. Ремонтът там започна в края на май и ще продължи до края на лятото. Ремонтираната отсечка ще бъде с дължина 23,6 км. Парите за нея, в размер на 500 000 лв., са от републиканския бюджет и бяха отпуснати от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, след двукратно настояване от страна на депутата Добрев.
В началото на годината Кирил Добрев отправи питане към министър Павлова за възможността държавата да отпусне средства за рехабилитация на пътя Кормянско-Крамолин. Тогава г-жа Павлова обеща, че ще има пари само за изкъпване на най-лошите участъци, но не и за цялостен ремонт. След повторно питане на Добрев, когато той приложи и подписка на живеещи в близките села, които ежедневно пътуват по лошия път, средствата бяха отпуснати на Агенция пътна инфраструктура и дейностите по пътя вече са факт.