Кирил Добрев и Весела Лечева откриха предизборната кампания на БСП в Трявна

Таня Рачева: Жените можем да бъдем движещата сила

 „Знам, че кандидатът за кмет на Община Трявна Таня Рачева няма никога да злоупотреби с доверието на хората. По погледа й знам, че е готова за високи и големи предизвикателства. Знам, че Вие ще я подкрепите и ще бъдете много близко до нея. Знам, че жените много могат!“ Това заяви Весела Лечева, петкратна световна шампионка по стрелба и бивш депутат от БСП, която беше гост в Трявна за официалното откриване на предизборната кампания на местната левица, по време на което бяха представени кандидатите за кмет на Трявна и Плачковци и листата за общински съветници под номер 5 в бюлетината. „Жените дават другия прочит на решението, който мъжете не могат да усетят и почувстват. Знам, че всички мъже обичат безкрайно много жените, защото светът се върти около красотата, любовта и жената. Да пожелаем успех на Таня Рачева. Ние сме с теб и всички гласувайте с бюлетина номер пет“, каза още Весела Лечева.

Заедно с петкратната световна шампионка по стрелба, за да заяви своята подкрепа към кандидат – кмета на левицата в Трявна Таня Рачева официален гост на откриването беше и народният представител Кирил Добрев. „Защо Таня? Защото тя наистина може. Тя е човек, който стъпка по стъпка в този живот е изградил своята кариера. Защото знам, че тя е човекът, който с душа и сърце ще носи вашите проблеми“, сподели той. Пред присъстващите Кирил Добрев ясно обясни защо БСП на предстоящите избори излиза със собствена кандидатура за кмет на Трявна и листа и не подкрепя сегашния градоначалник. „Защото ние винаги сме били партията на хората. Ние сме хора, които можем да управляваме в екип. Не приемаме едноличните решения и задкулисното управление. Ние не приемаме стила и метода, по който тази община се управлява сега“, аргументира се Добрев. По думите му листата на БСП е най-подходящата, тъй като в нея присъстват различни поколения хора, с различни професионални биографии. „Знам, че след изборите Трявна ще има ново управление, което заслужава. Защото с тези млади хора в листата се откриват нови хоризонти пред общината. Проектите не са всичко. Кой и кога е питал хората в този град от какво имат нуждата? Кои проекти са приоритетни? Таня Рачева е точно този човек, който ще стигне до всички“, допълни в заключение Кирил Добрев.

          „Мисля, че жените можем да бъдем движещата сила и да даваме градивното начало. Носители сме на борбения дух. Добродетелите ни издигат до нивото да създаваме мостове, като работещи жени, съпруги и майки”, заяви кандидат-кметът на левицата Таня Рачева. Тя допълни, че в никакъв случай не отричам мъжкото начало, защото мъжете са енергичните и хората, които респектират. „Поради тази причина в нашата листа сме заложили на равнопоставеността. Няма да говоря за проекти. Защото мисля, че проектите са инструмент, който ЕС и държавата дават в ръцете на местната власт. Считам че всеки един кмет, който има добър екип, ще успее да разработи, спечели и да работи по тези проекти. А в Трявна има такъв екип! Това са хората, който са зад мен, екипът на общинска администрация и всички общински структури! И най-вече Вие, тревненци! С вашите болки, проблеми и желания, които ще опитаме през следващите години да реализираме и помогнем”, продължи кандидатът на левицата.

„Искаме да дадем път на младите хора в нашия град, а не завършвайки своето образование те да напускат родното си място. Няма да обещаваме невъзможни неща. Мисля, че имаме силите и възможности да положим началото на това. Да работим с бизнеса тук в Трявна и България, за да накараме младите хора да се върнат. Това можем да постигнем заедно!“, заяви кандидат – кметът Таня Рачева.