Кандидатът за кмет на Габрово Лена Енева: Морално е, когато работиш честно, добре и качествено, да очакваш същото и от този, който управлява

Окт 20, 2015 ГАБРОВО Новини Избори 0 2006

Кирил Добрев: В лицето на Лена имаме знаещ и можещ човек, доказал себе си

„В лицето на Лена имаме знаещ и можещ човек, доказал себе си. Убеден съм, че тя ще бъде добър стопанин на община Габрово ", сподели пред жителите на село Златевци народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев. Той беше на срещата, за да подкрепи кандидата за кмет Лена Енева и общински съветници в Габрово.

„Била съм в кухнята на общинската администрация и съм сигурна, че моралът може да бъде постигнат – прагматично и без излишна емоция. Защото е морално, когато ти работиш честно, добре и качествено, да очакваш от този, който управлява общите блага и общите проблеми, да го върши по същия начин“. Това заяви кандидатът за кмет на Габрово Лена Енева на среща с избиратели. Тя попита дали е морално хората, които плащат заплатите на чиновниците, да очакват от тях отговор как може да бъде решен проблемът им, вместо  обяснението защо не може да стане. „Морално ли е да има улици, автобус, сметосъбиране и цветни кашпи в кварталите, където живеят около две трети от габровци? Дали на подобни блага не се радват по-малко от една трета от гражданите на нашия град?“, продължи да пита Енева. Тя подчерта, че е работила здраво като общински съветник вече 20 години и е на мнение, че ако в местния парламент отсъждаха по морални критерии, днес Габрово е нямало да бъде наполовина намалял, спрямо годините на демократичните промени.

„Вие 20 години сте пред нас,  ние Ви познаваме  и ви вярваме.  Вие сте последната ни надежда за нов морал и за едно прозрачно и с грижа за хората, управление, защото вече сме обезверени”, се обърна към Лена Енева жител на едно от габровските села.