Миков в Севлиево: Кандидатите на БСП произлизат и работят за народа

Това ги отличава от десните партии

„БСП и представителите й в местната власт имат едно особено качество – произлизат от народа и работят за него”. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков на среща с актива на партията в Крушево, община Севлиево, информираха от щаба на левицата. Той подчерта, че това ги отличава от десните партии. По думите му не само демократичните процедури на номинациите и изборът на авторитетни кандидати е от значение, а и това, че те са от народа, познават неговите болки и проблеми и знаят как да ги решат. Миков изрази своето доволство, че е издигнат Илия Петров за кмет на селото.
„Радва ме и подкрепата и уважението, които оказвате на Йордан Стойков за това, което е правил той, а и БСП за община Севлиево”, обясни Миков. По думите му са малко тези общини в България, които заради една стабилност, упоритост и най-вече постоянна работа за хората, са успели да постигнат такова равнище на заетост и запазване на младите да останат да работят в Севлиево, а не да заминат в чужбина.
„Много неща са направени за Севлиево. БСП не само тук, но и на много места е направила много. Човек трябва само да се замисли кое кога е направено – кой кмет, кои управляващи – независимо дали е чешма, училище, площад или църква”, каза още лидерът на левицата.
Миков изрази задоволство от събралото се множество, което е взело участие в определяне на номинациите. „Пожелавам ви Крушево единно и силно на есен да подкрепи левите кандидати, защото те произлизат от вас и ще работят преди всичко за вас”, заключи той.

Председателят на БСП Михаил Миков бе на посещение в няколко общини от област Габрово. Лидерът на левицата бе гост на събрание на актива в. Крушево, община Севлиево, където бяха издигнати кандидатът за кмет на БСП за населеното място, кандидатите за общински съветници и кмет на общината.
На събитието Миков връчи и електронни членски карти, след което посети Музея на селото, чиято експозиция проследява историята на антифашистката борба на жителите на Крушево.
По-късно председателят на БСП посети пътя между Трявна и Габрово, край село Торбалъжи, който бе изцяло рехабилитиран със средства по Публичната инвестиционна програма на правителството на Орешарски.
Малко по – късно Миков и народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев участваха в официалното откриване на спортната зала в Дряново, която също е изградена със средства от правителството на Орешарски.

източник: www.gabrovonews.bg