Кирил Добрев инспектира ремонта на пътя Севлиево – Крамолин

В началото на годината той отправи питане към министър Павлова за възможността държавата да отпусне пари за рехабилитация на пътя

Народният представител Кирил Добрев извърши на място лично проверка на ремонтните работи по рехабилитацията на пътя Севлиево – Кормянско – Крамолин. Ремонтът там започна в края на май и ще продължи до края на лятото. Ремонтираната отсечка е с дължина 23,6 км.
Средствата за ремонта, в размер на 500 000 лв., са от републиканския бюджет и бяха отпуснати от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, след двукратно настояване от страна на депутата Кирил Добрев.
В началото на годината той отправи питане към министър Павлова за възможността държавата да отпусне пари за рехабилитация на пътя Кормянско – Крамолин. Тогава беше обещано, че ще има средства само за изкърпване на най-лошите участъци, но не и за цялостен ремонт.
След повторно питане на Добрев, когато той приложи и подписка на живеещи в близките села, които ежедневно пътуват по критичния участък, средствата бяха отпуснати на Агенция пътна инфраструктура и дейностите по пътя вече са започнаха.

източник: www.gabrovonews.bg