Кирил Добрев: Всичките проекти на Стойков са в предизборния клип на Иванов

Сеп 29, 2015 ГАБРОВО Новини Избори 0 2152

Поздравления за ГЕРБ, че са събрали на едно място проектите на Левицата

„Преди една година, когато дойдох в Севлиево за моята предизборна кампания, събрах местните социалисти и ги попитах какво са направили за Севлиево. Започнаха да изброяват. Днес всичко, което преди година чух, виждам в предизборния клип на Иван Иванов. Поздравления за ГЕРБ, че са събрали на едно място проектите на Левицата!“, това каза народният представител Кирил Добрев в понеделник вечер пред повече от сто и петдесет видни севлиевци, които дойдоха на откриването на предизборната кампания на коалиция „Избирам Севлиево“.

„Аз познавам Данчо. Той не говори много. Но е от хората, които могат да обединят около себе си съмишленици и професионалисти. Вижте само колко отчетени проекти от управлението на ГЕРБ, разработени и реализирани по времето на Йордан Стойков. Това аз наричам добър стопанин на една община“, каза още Добрев. Той подчерта, че местните избори са важни, защото на тях избираме стопанин на мястото, където живеем.

Йордан Стойков: Вярвам, че и вие като мен на 25 октомври ще изберете Севлиево!

„Не е важно да мерим кой е направил повече за Севлиево. Зад всеки проект стои трудът на много хора, доказани професионалисти“, каза в отговор Йордан Стойков. Той не скри огорчението си, че повечето от тези служители са били изгонени от Общината, а някои от тях още са без работа. „Към всички тях – поклон. А на вас, благодаря за подкрепата“, обърна се Стойков към присъстващите.

Сред гостите бяха представители на бизнеса, хора от музикалните среди и изящните изкуствата, учители, земеделски производители, представители на кооперации. „Вярвам, че и вие като мен на 25 октомври ще изберете Севлиево!“, заключи кандидатът за кмет на коалиция „Избирам Севлиево“ Йордан Стойков.